Adviezen

Toen ‘dovenfabriek’ De Verbinding BV (zie: www.deverbindingbv.nl) in 2016 sterk begon te groeien, waren dringend aanpassingen nodig in de financiële administratie. Dank zij Frank Benders van Boekhoudcollege hebben we nu op elk gewenst moment volledig inzicht in onze financiële positie. Voortreffelijk gedaan!

Drs. T. van Bijsterveldt
Directeur van De Verbinding

Natuurlijk kan het voorkomen dat u graag geholpen zou willen worden bij het opzetten of repareren van uw administratie.

De fiscus verlangt van u dat u uw boekhouding bijhoudt ‘volgens goed koopmansgebruik’. Daar komt inderdaad wel het een en ander bij kijken.

Opzetten van uw boekhouding

Het is van het groot belang dat u de zaken meteen vanaf het allereerste begin grondig aanpakt. Dat hoeft  niet zo heel veel tijd te kosten maar het bespaart u wel veel extra werk op een later tijdstip.
Het best opent u bij aanvang van uw bezigheden een zakelijke betaalrekening en maakt u gebruik van een klapper met tabbladen en een gewone prikker.Op die manier maakt u een scheiding tussen zakelijk en privé en u zorgt ervoor dat u alle boekstukken geordend kan bewaren.Behalve die op de prikker dan, maar dat komt later.

Wij adviseren u vervolgens graag bij:

  • het kiezen van een boekhoudpakket, offline of online
  • het opzetten en inrichten van uw administratie
  • het maken van de meest voorkomende boekingen
  • het maken van de moeilijke boekingen

Zo hebt u vanaf het allereerste begin een prachtig overzicht van uw financiële situatie. U zult merken dat u zonder zorgen kunt doen waar u goed in bent of wilt worden: ondernemen.

Repareren van uw boekhouding

Maar misschien bent u al begonnen als ondernemer en heeft uw boekhouding inmiddels een grondige opknapbeurt nodig.Ook in dat geval helpen wij u van harte. Wij reparéren namelijk ook boekhoudingen. Loopt u erg achter dan hebben wij in ons netwerk kundige en voordelige kantoren die de achterstand snel kunnen wegwerken. U mag zich na al verheugen op het resultaat: wij weten hoe onze partners werken.

Het opleiden van uw medewerkers

Uw boekhouding staat weer keurig georganiseerd klaar voor gebruik, alleen uw boekhoudkundig medewerker kan nog wel wat opleiding gebruiken? Dan zorgen we ook daarvoor. Met een gestructureerde aanpak, toegesneden op de al aanwezige kennis, zorgen wij voor een blijere en productievere medewerker. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen over de output van uw boekhouding

U hebt weliswaar een prima boekhouder maar u vindt het toch lastig om de cijfers goed te begrijpen? Bij wie kunt daar beter voor terecht dan bij ons? Iets begrijpelijk maken? Wij doen niet anders, elke dag, het is ons vak, en we doen dat met veel plezier. Glashelder leggen wij u uit hoe het allemaal zit. Neem contact met ons op, wij helpen u verder.

Wij bereiden samen met u uw gesprek voor met uw accountant, het bestuur of de fiscus. Op die manier komt u niet meer voor verrassingen te staan.

Wij kunnen u advisering aanbieden v.a. € 80,- / uur ex. btw.

Wij nodigen u graag voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.

Locatie: Herengracht 124 Amsterdam

Om onze boekhoudkundige kennis te optimaliseren hebben wij het Boekhoudcollege benaderd en zij hebben op locatie een training gegeven. Wij hebben deze training als zeer positief ervaren en zijn heel tevreden over de professionele aanpak.

 Wilma Schrama
Stichting Pluspunt Zandvoort

Stuur ons een bericht.