Computerboekhouden – opleiding

Wij gebruiken Teamviewer om beveiligd contact met u pc te maken.
Als u op de website van Teamviewer bent scrolt u iets naar beneden.
U ziet dan een blauwe band met uiterst rechts de mogelijkheid om Teamviewer versie 10 te downloaden. Een 2e keer even naar beneden scrollen en u ziet links de mogelijkheid om Teamviewer version 10 te downloaden.

Klik op de banner als dat gevraagd wordt:

Certificaat schoenendoos
Visma
Snelstart
Exact

Het komt nauwelijks nog voor dat boekhouden met pen en papier wordt uitgevoerd.

Om goed op uw komende werkzaamheden in de administratie te zijn voorbereid is het van groot belang dat u bekend raakt met computerboekhouden. Bij Boekhoudcollege is dat een vanzelfsprekend onderdeel van de opleiding.

ACCOUNTVIEW

Wij bieden u een studielicentie aan van het bekende pakket AccountView van Visma software BV. Aan de hand van onze prima syllabus bestudeert u intensief de werking van dit pakket waarbij u gebruik maakt van 4 verschillende voorbeeldadministraties. Na afloop bent u in staat een eigen boekhouding op te zetten en alle boekstukken in te voeren.
De prijs bedraagt € 70 inclusief ondersteuning.

Na het succesvol afleggen van een toets ontvangt u van ons een certificaat.

SNELSTART

Wellicht vind u het prettig voor uw boekhoudkennis en voor uw cv om bekend te zijn met meer dan één pakket. In dat geval is het mogelijk dat u ook leert boeken in het handzame en duidelijke MKB-programma Snelstart, speciaal ook voor zzp-ers.

EXACT Online – Nieuw!

Het is nu ook mogelijk bekend te raken met het pakket van nog een grote speler op de markt van boekhoudsoftware.
Wij hebben de mogelijkheid om u op te leiden in het gebruik van Exact Online. Daarbij maakt u gebruik van het boek van uitgeverij Tree9. Zij verschaffen ook de mogelijkheid om uw lessen te monitoren alsof u in de klas zit. Daardoor kunnen heel gericht aanwijzingen worden gegeven als u vastloopt. 
De prijs bedraagt € 90 inclusief ondersteuning.

Na het succesvol afleggen van een toets ontvangt u van ons een certificaat.

En misschien wilt u uw kennis afronden met onze meesterproef: de schoenendoos. Het is het overwegen waard.

Computerboekhouden – in bedrijf

Maar misschien bent u zzp-er.
En u bent echt niet in de gelegenheid om een opleiding te volgen maar u zou graag begeleid worden in het snel opzetten van een handzame computerboekhouding. U bent dan altijd op de hoogte van uw financiën, een prettig gevoel.

Wij kunnen u daarbij eenvoudig helpen. Voor een voordelig tarief zetten wij uw boekhouding op in Snelstart online of elk ander pakket van uw voorkeur. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.